Chattoperatör

 Ex. Jobba 3-4 timmar om dagen och får ut 12 000kr på en månad.

 

Vad du får 
- Arbete
- Träning och support 
- Flexibla arbetstimmar
- Få betalt varje vecka eller varje månad. Du väljer!
- Du kan jobba så mycket du vill


Det du behöver

 - Gå med på denna sidan för att få mer info

 - Vara 18 år
- Öppensinnad
- Viljan att jobba
- Internetanslutning
- Dator- Datorvana

Du väljer hur mycket du vill tjäna. Ju mer du jobbar - ju mer tjänar du!

 

 

pexels-photo-920381.jpeg

 

 

Kristian 33 år, ”livsnjutare” finns i Thailand

Har jobbat som chat operatör i över 1,5 år och jobbar från 1-5 timmar per dag.

Han tjänar ca 18-20 000 i månaden. En månad toppade han och fick han ihop 45 000kr. Kan du toppa honom?

 

Julia 45 år ”småbarnsmamma” finns i södra Sverige

Har jobbat i ungefär 6 månader. Hon hinner bara jobba 1 timme på kvällen när barnen sover. På det får hon ut några extra tusen. Vilket hjälper hushållskassan, det blir en del matkassar. Sen tycker hon det är bra att hon kan få pengar varje vecka istället för att behöva vänta på den 20 eller 25 varje månad.

 

Linus, 21 år ”student” finns i huvudstaden.

Har jobbat sedan i somras. Försöker jobba 2 timmar om dagen och har bestämt sig för att inte ta studelån detta året. ”Perfekt jobb där jag kunnat resa utomlands i somras och fortfarande kunnat jobba i alla fall, kan knappast bli bättre”.

 

Sugen på att jobba?


 

money3.jpg

 

Börja nu!

Om du skickar 300 meddelanden om dagen så får du med dagens valuta 11430kr som månadsvis för så lite jobb. Detta är ca 3-4 timmars jobb. Du får  12 Eurocent för varje meddelande du skickar. Det enda kravet är att du skickar 1500 meddelande varje månad.

På vår startsida kan du snabbt räkna ut med valutaomväxlaren hur mycket Euron ligger på idag och sen kan du använda kalkylatorn på samma sida för att räkna ut din lön.

 

Här kan du läsa lite information om oss.

Vi söker personer som vill jobba som Adult text chattoperatör till en klient av oss som äger en chattplattform. I plattformen så finns det bara kvinnor profiler som män skickar meddelanden till för att börja chatta. Ditt jobb som operatör är att besvara denna meddelanden genom att kolla på vad står det i kvinnans profil för information som finns redan där, eller det som du kommer att hitta på, eller det som andra operatörer hittade på redan. Det finns hur mycket som helst. Kunder som skickar meddelanden på ett löpande sätt. Det var lite information om hur det funkar, du svarar på en kund sen så dyker det upp nästa kund och så där.

Vi har operatörer som tjänar mer än 500 Euro i veckan. Just nu sker utbetalningen via Payoneer, Paypal eller genom en insättning på ditt Bankkonto beroende på vilet företag du hamnar hos. Obs. Du ansvarar själv för din egen skatt!

Innan du börjar jobba så kommer du att få Online Träning och mer förklaring genom Skype .

 

 

Hur du börjar. - just nu har vi väldigt få jobb 

 

Endast medlemar på denna sidan kan söka detta jobbet

Mer info hittar du som är medlem du klickar här

 

LYCKA TILL!