Dominant Finance

Är du intresserad utav att tjäna pengar utan att behöva göra något? från 8-18% i mån? Från 0.27-0-6% dagligen? som nu faktiskt har legat på 14% minst i månaden

Det är investeringar ifrån 10 dollar och uppåt och då får du 0.27% dagligen och upp...

Tjäna pengar varje dag med detta program. Bjud in fler och tjäna mer.

Dominant finance erbjuder ett partnerprogram för dig att tjäna bra pengar. Bjud in dina vänner och bekanta, du kommer att få intressen av sina insättningar.


Hur börjar jag?

1. Registrera dig på Domintant finance

Klicka på länken nedan för att börja!


 

 

2. Skaffa en E Wallet. 

Du kan t ex välja Wirex  Klicka här för att komma till deras hemsida. 

 

Du behöver en E Wallet för att köpa valutan för att sedan sätta in på Dominant Finance. På Dominant Finance väljer du ett paket. Det tar ca 3-6 dagar innan det är aktiverat. Sen kan du följa din pengautveckling där och behlver inte göra mer.

Du kan ta ut pengar varje vecka och minsta uttaget är 25 dollar. Minsta insats är 10 dollar. Men tänk på att ju mer du satsar jumer tjänar du. Satsa dock aldrig mer än du kan förlora.

 

3. För att sätta in pengar så går du till Dominance Finance hemsida, och trycker på   Financials. Följ bilder nedan för att se hur du sätter in pengar.


d11.jpg

 

d22.jpg

d33.jpg

 

d44.jpg

d55.jpg

 

När du har fått in pengar på Dominant finance så väljer du ett paket. Se nedan. Du väljer paket och hur mycket du vill investera. Sedan kommer det att ta 7-10 dagar för detta att aktieras.

 

d6.jpg

När du kommit igång kommer det att se ut som nedan bild , i den röda rutan kommer du att se hur mycket din insättning växer och i den blå hur mycket du satt in.

 

df2.jpg

 

Såhär ser det sedan ut när det vuxit lite mer. Bara och sätta in mer pengar för att få avkastnings snabbare eller vänta på att pengarna ska växa. För att ta ut tycker du på Withdraw i den röda rutan och följer instruktionerna.

 

d66.jpg

 

 

 

 

Behöver du hjälp ? Kontakt oss i ett meddelande!

 


 

 

2.